14 juni 2019 Opbrengst 2019

2-7-2018 Prachtige opbrengst voor een specifiek doel

Onlangs maakte het bestuur van Boerentrekkertrek Kamperveen bekend welk bedrag geschonken kon worden aan KWF Kankerbestrijding. Dit jaar was de wedstrijd voor het eerst op twee dagen, dat zorgde er mede voor dat er een fantastisch bedrag overbleef voor het goede doel: €17.500

 

Daarnaast is er nog meer nieuws te melden met betrekking tot de besteding van dit bedrag.

Om de besteding van het bedrag meer zichtbaar te maken heeft het bestuur er voor gekozen om dit jaar de schenking te koppelen aan een specifiek onderzoeksproject van KWF en dit project ook te blijven volgen. Op die manier wordt de opbrengst van de Boerentrekkertrek Kamperveen nog tastbaarder en kan een ieder die deze dag tot een succes heeft gemaakt zien wat er mogelijk is met het geschonken bedrag. Lees hieronder alles over dit bijzondere project:

 

18-4-2018 Potige Smurf aanwezig in Kamperveen

De crew van de Potige Smurf is ook aanwezig in Kamperveen met hun sleepwagen voor de tuintrekkertrek. Al jaren een graag gezienen gast op de Boerentrekkertrek, vooral door het jonge publiek! De tuintrekkers kunnen met de Potige Smurf laten zien dat je niet altijd veel PK's nodig hebt om veel plezier te hebben.

Kijk voor meer info op de facebookpagina van De Potige

12-4-2018 Micropullers ook aanwezig

De micropullers zijn aanwezig in Kamperveen met hun krachtige miniatuurmachines!

11-4-2018 Wedstrijddatum 2019 bekend

Hoewel de wedstrijd van 2018 nog moet plaatsvinden denkt de organisatie graag vooruit. Daarom is de wedstrijddatum van 2019 ook al bekend: 12 en 13 april 2019. Wederom 2 dagen genieten van Boerentrekkertrek!

10-4-2018 Vrijdagavond nieuws en info over demo's!

Vrijdagavond staat ook in het teken van genieten. Houdt deze nieuwspagina in de gaten voor het laatste nieuws hierover.  Nieuw in 2018 is dat er vrijdagavond bier verkocht wordt (zaterdag niet)

Onderstaande teams/trekkers zullen in ieder geval aanwezig zijn:

Carpulling: Twister en Bounty Hunter en Madnes, kijk voor info op www.dcpo.nl

10-4-2018 Huisregels Boerentrekkertrek Kamperveen

Om alles in goede banen te leiden hebben we een aantal huisregels opgesteld. Niet dat we te klagen hebben over ons trouwe publiek! Maar alle organisatoren merken dat er steeds hogere eisen worden gesteld aan het organiseren van wedstrijden. Natuurlijk willen we het zo beperkt mogelijk houden maar we willen er ook duidelijk over zijn. Dus hieronder de huisregels 2018:

 • Het betreden van het evenemententerrein is op eigen risico.
 • Er is géén verkoop van alcoholische dranken aan jongeren onder de 18 jaar. 
 • Bij twijfel over de leeftijd wordt er zonder het vertonen van een geldig legitimatiebewijs geen polsbandje 18+ uitgereikt.
 • Indien jongeren niet ouder zijn dan 18 jaar en betrapt worden met alcoholische drank, worden zij van het terrein verwijderd.
 • Eventuele boetes die de organisatie krijgt vanwege het nuttigen van alcohol door personen onder de 18 zullen zonder meer worden verhaald op de gebruiker dan wel verstrekker. Onder verstrekker kan ook een team o.i.d worden verstaan die zelf meegebrachte drank uitdelen.
 • Glaswerk is op het hele terrein verboden, ook op de parkeerplaats en in het rennerskwartier.
 • De organisatie is niet aansprakelijk voor schade of vermissing van welke aard dan ook.
 • Bij misdragingen wordt u de toegang tot het wedstrijdterrein ontzegd.
 • U dient ten allen tijde de aanwijzingen van de organisatie en/of de beveiliging op te volgen.
 • Het is verboden om u binnen de dranghekken te bevinden, m.u.v. het baanpersoneel.
 • Vrijdag worden consumpties betaald met bonnen, deze zijn zaterdag niet geldig en ook niet inwisselbaar.
 • Let bij aankomst en vertrek op uw weggedrag en geluidsniveau. Onze buren maken onze wedstrijd mede mogelijk. 
 
 
10-2-2018 Verkiezing wedstrijd van het jaar 2017

Kamperveen is 3e geworden in de wedstrijd van het jaar verkiezing vanwww.tractorpulling.nl. Deze prestatie was niet mogelijk zonder alle vrijwilligers, deelnemers en bezoekers! 

 
We feliciteren Meerkerk met de 2e en STTS Staphorst met de 1e plaats. Iedereen super bedankt voor het stemmen en op naar de BTT editie 2018!
 

17-04-2017 Let op nieuwe toegang tot het terrein

De toegang tot het wedstrijdterrein is anders als voorgaande jaren. Zie onderstaande plattegrond voor de nieuwe ingangen:

 

 

11-06-2016 Mooi bedrag voor een coole dag!

Het was best koud, zaterdag 23 april jl, tijdens de Boerentrekkertrek Kamperveen.  Gelukkig bleef het op een enkele spat na droog, zodat alle 270 deelnemers hebben kunnen aanhaken voor de loodzware sleepwagens.

Het bestuur van de BTT kan terugkijken op een geslaagde dag, die het mooie bedrag van €12.500,- heeft opgebracht t.b.v. de KWF kankerbestrijding.

Daarnaast heeft een supersport Tractorpullingteam Green Efficiency uit Alteveer (Gr) zich ingezet om een extra gift op te halen tijdens deze wedstrijd. Verschillende sponsoren hebben deze actie met een euro per gereden meter of een vast bedrag gesteund. Dit resulteerde in een bedrag van €7.545,-. 

Afgelopen vrijdag 10 juni 2016, tijdens de BBQ voor de vrijwilligers, is er een totaalbedrag van €20.045,-overhandigd aan de ambassadeur van de KWF kankerbestrijding. Het mag duidelijk zijn dat dit evenement zonder deelnemers, sponsoren en vrijwilligers niet had kunnen plaatsvinden. 

Het bestuur wil via deze weg een ieder bedanken en hoopt om volgend jaar voor de 15e keer alweer de Boerentrekkertrek te organiseren.

 

15-03-2016 Bedankbrief KWF!

Natuurlijk zijn sponsoren/deelnemers/bezoekers/vrijwilligers/bestuur/etc. van de Boerentrekkertrek Kamperveen onmisbaar om een mooie evenment neer te zetten. En natuurlijk zijn we allemaal gek van het spelletje trekkertrek...

Toch draait het daar niet alleen om! Zoals jullie weten gaat de opbrengst van de Boerentrekkertrek naar het Koningin Wilhelmina Fonds voor de kankerbestrijding. Het bestuur ontving onlangs onderstaande brief van het KWF. Dit motiveert natuurlijk volop om er ook in 2016 weer een geslaagde dag van te maken zodat er opnieuw een mooi bedrag naar het KWF overgemaakt kan worden! 

 

20-06-2015  Opbrengst voor KWF en uitslag ballonwedstrijd.

Het is altijd weer spannend na afloop van de Boerentrekkertrek welk bedrag het bestuur mag overhandigen aan het KWF. Zo ook dit jaar! Uiteindelijk waren de rekenmeesters klaar met hun zorgvuldige administratie en kwam er voor dit jaar het fantastische bedrag van .... €14.000 uit rollen. 

Ook al ligt het bedrag in lijn met vorige jaren, het is toch weer een enorm bedrag om aan een goed doel te schenken! Het bestuur wil daarom opnieuw een ieder bedanken die hieraan heeft meegewerkt!